banner

SAFEEXPRESS | De cash oplossing voor handelaars en ondernemers

BRINK'S Collect Light is een geldtransportdienst uitgewerkt op maat van handelaars, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen en KMO’s.

U wenst een veilige, gemakkelijke en voordelige manier om uw cash inkomsten op uw bankrekening te krijgen? BRINK'S heeft de perfecte oplossing uitgewerkt op maat van handelaars, zelfstandige ondernemers en KMO’s.

Ondanks alle elektronische betaalmiddelen, blijft cash geld een constante in uw dagelijks betalingsverkeer. In de meeste gevallen brengt u zelf of een medewerker uw inkomsten naar de bank.

U kan gelden afstorten aan het loket van uw bankkantoor, gebruik maken van de afstortfunctie van geldautomaten in de publieke self-banking-ruimte of beroep doen op een nachtkluis. Welke manier u momenteel ook gebruikt, er zijn steeds nadelen en risico’s aan verbonden.

Daarnaast kunnen we vandaag niet langer negeren dat de criminaliteit zich meer en meer richt op eerder “gemakkelijkere” doelwitten, zoals ondernemers die hun cash inkomsten persoonlijk naar de bank wegbrengen.

Daarom heeft BRINK'S, speciaal voor handelaars, vrije beroepen en ondernemers, een oplossing voor geldtransport ontwikkeld die veilig, snel én betaalbaar is.

Laden... Even geduld aub

G4SLogo
Securing Your World

Onbekende fout opgetreden

Bij het uitvoeren van de door u gevraagde bewerking trad een onbekende fout op. Wij raden u aan deze bewerking nogmaals uit te voeren. Indien deze boodschap blijft verschijnen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk.

G4S